суботу, 10 листопада 2007 р.

Стипендіальна программа «Завтра. UA” Фонду Віктора Пінчука

Умови проведення Конкурсу-2007

В конкурсі можуть брати участь студенти 3 - 6 курсів денної форми навчання, які навчаються у: ВНЗ - партнерах Програми й інших вітчизняних ВНЗ ІV рівня акредитації (незалежно від форми власності).

Прийом та реєстрація документів (01-21 вересня 2007)

Для того, щоб узяти участь у конкурсі, необхідно:

Подати  пакет  документів.

Незалежно від способу подачі документів обов'язково пройти он-лайн реєстрацію - заповнити заявку на участь у Конкурсі - 2007 , що буде розміщена на сайті Програми з 01 до 21 вересня 2007 року включно.

Документи на конкурс подаються українською мовою. Конкурсні роботи, есе (нарис) соціального характеру та відгуки можуть подаватися також російською або англійською мовами.

Перелік документів, які подаються на Конкурс:

1.  Заявка на участь у  Конкурсі - 2007 (дивись Заявку   - 2007);

2.  Самостійна конкурсна робота студента (у 1 примірнику) за  науковим напрямом, визначеним Фондом обсягом не більше 8 друкованих сторінок (16 000 знаків з пробілами) у форматі, визначеному;

3.  Есе (нарис)  соціального характеру на тему: "Завтра: Світ, Україна, Я", обсягом не більше однієї друкованої сторінки (2 000 знаків з пробілами). Подача цього есе не є обов'язковою вимогою, але його наявність буде оцінюватися додатково. 

4.  Відгук наукового керівника (або відповідної кафедри, чи іншого авторитетного науковця, що працює з відповідного наукового напряму):

4.1.     У відгуку має бути подано загальну характеристику конкурсанта та його схильності до самостійної дослідницької роботи, окреслено оригінальний вклад конкурсанта в основні етапи роботи.

4.3.     Слід обов'язково вказати дані про особу, яка рекомендує роботу, та її контакти згідно з вимогами Заявки на участь у Конкурсі - 2007.

5.  Копії паспорту (перші сторінки і сторінки, де позначена прописка/реєстрація), ідентифікаційного коду та студентського квитка, завірені підписом пошукача (все у 2-х примірниках);

6.  Копії документів, які підтверджують наявність публікацій та/або виступів на наукових конференціях за поданою роботою та/або за науковим напрямом, за яким подається конкурсна робота, копії дипломів про перемогу та призове місце на наукових конкурсах (олімпіадах).

7.  Електрона версія всіх документів.

Джерело: http://zavtra.in.ua

--
(c) www.StudNews.in.ua

Немає коментарів: